1286287614
1286287611
1286287610
1286287609
1286287607

Hightech camerasysteem de Wadden Vlieland

Afgelopen maand hebben wij bij WestCord hotel de Wadden diverse bewakingscamera’s geïnstalleerd. Hotel De Wadden is een klein en gezellig familiehotel en café met een warme en persoonlijke sfeer.
 

Bewakingssysteem
De Wadden had al een bewakingssysteem, deze was niet helemaal meer up-to-date. Wij kregen de opdracht de bestaande camera’s na te kijken en eventueel te vervangen door nieuwe hightech camera’s. Hotel de Wadden beschikt over een slechte lichtinval. Hier moest goed rekening mee worden gehouden.

 

Wij hebben verschillende dome camera’s met een hoge resolutie door het hotel geplaatst. Daarnaast beschikt het hotel nu over vandalisme bestendige camera’s. De beelden worden opgenomen met een hightech harddisk recorder met één terabyte opslagruimte.

Door het installeren van de hightech harddisk recorder, kan het personeel van de Wadden de camerabeelden via internet bekijken. De bestaande camera’s hebben wij ook op dit systeem geïnstalleerd.

 

Resultaat
Westcord hotel de Wadden kan nu
24 uur per dag, 7 dagen per week de camerabeelden bekijken. De Bewakingscamera’s leveren overdag mooi scherp beeld in kleur en laten ook in het donker zien wat er gebeurt.

Bewakingscamera nodig?
Vraagt u zich af welke bewakingscamera u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.