Hoogeveen
Hoogeveen2

Geluidssysteem Rabobank Hoogeveen

Het centrale geluidssysteem van de Rabobank vestiging te Hoogeveen hebben wij  15 februari 2009 opgeleverd.

In 10 verschillende ruimten hebben wij een geluidssysteem aangelegd, wat onderling allemaal koppelbaar is.

Bij de receptie kan men elke ruimte apart oproepen.
Ook kan er in elke ruimte gekozen worden voor aparte muziek en/of spraak, maar ook is het mogelijk om per ruimte via bv laptop of dvd in te pluggen.
Voor de versterking is voor Dynacord gekozen en de luidsprekers zijn van Bose.

Hoogeveen – Op maandag 16 februari is het de eerste dag dat ruim 150 medewerkers van Rabobank Zuidwest-Drenthe vanuit het nieuwe adviescentrum werken. Het nieuwe adviescentrum staat aan de Donau in Hoogeveen, een prachtige zichtlocatie vanaf de A28.

Nieuwe uitstraling
Sinds januari 2008 is Rabobank Zuidwest-Drenthe eigenaar van het voormalige pand van Super de Boer. Het gebouw is zowel van binnen als buiten volledig verbouwd. De buitenkant van het gebouw heeft de voor de Rabobank zo kenmerkende oranje kleur gekregen. De meest in het oogspringende verandering is het dak. In het gebouw is veel aandacht besteed aan open ruimtes en levendige kleuren.

Adviescentrum is geen verkoopkantoor
Het nieuwe adviescentrum is geen verkoopkantoor, maar een advieskantoor. In dit kantoor zijn alle centraal werkende afdelingen gevestigd en vinden alleen adviesgesprekken op afspraak plaats. Er is geen geldautomaat.

Voor de dagelijkse bankzaken kunnen klanten gewoon terecht bij het verkoopkantoor aan de Van Echtenstraat in Hoogeveen en de kantoren in Zuidwolde, Hollandscheveld, Ruinen, Havelte, Vledder, Diever, Dwingeloo en Hoogersmilde. Uiteraard blijven ook hier adviesgesprekken op afspraak plaatsvinden.