1297242368
1297242904
1298549634
1298549639

Geluidsinstallatie Rederij Doeksen

Afgelopen week hebben wij een nieuwe geluidsinstallatie in de passagierssalon van veerboot ‘De Friesland’ van Rederij Doeksen geïnstalleerd. Rederij Doeksen onderhoudt de veerdienst tussen de Harlingen en de eilanden Terschelling en Vlieland. Momenteel bestaat de vloot van de rederij uit zes schepen, waaronder de twee sneldiensten MS Tiger en MS Koegelwieck.

Imposante schip
Het imposante schip ‘De Friesland’ is in 1989 in gebruik genomen op de lijn Terschelling-Harlingen. Na bijna 22 jaar trouwe dienst was de passagierssalon van veerboot ‘De Friesland’ daarom toe aan een grondige verbouwing. Interieur en jachtbetimmeraar Kooistra was verantwoordelijk voor de scheepsbetimmering van de nieuwe salon. Wij hebben de installatie van de nieuwe geluidsinstallatie verzorgd.

Nieuwe geluidsinstallatie
De nieuwe geluidsinstallatie bestaat uit twee Dynacord luidsprekers en een Dynacord versterker. Door de koppeling met het interne omroepsysteem, is het mogelijk alle installaties in één keer te muten. Mocht er zich dus een calamiteit voordoen op de boot, dan is met één druk op de knop iedereen op de hoogte hiervan.

Uw eigen geluidsinstallatie?
Wij denken graag met u mee hoe u het beste een geluidsinstallatie binnen uw organisatie kunt inzetten. Neem daarom eens contact met ons op en vraag naar Rients Faber. Rients vertelt u graag alle mogelijkheden.