Geluidsinstallatie Paviljoen ’t Strandhuys

Het nieuwe strandpaviljoen op het strand bij Buren mag met recht een attractie worden genoemd! Vanaf het duin flaneert u via een loopbrug naar het gezellige restaurant en het spectaculaire terras. Na een strandwandeling of een fietstocht door de prachtige duinen even uitpuffen. Of zomaar even aanwippen; u kunt u elke dag terecht in strandpaviljoen.

Wij hebben dit geweldige paviljoen mogen voorzien van een hypermoderne geluidsinstallatie. Met een eenvoudig te bedienen regelaar, kan de muziek in vier verschillende zalen afzonderlijk geregeld worden. Er kan vergaderd worden in de ene zaal, terwijl er in een andere zaal muziek wordt afgespeeld. Hierdoor kan de juiste sfeer in elke zaal gecreëerd worden met slechts één simpele druk op de knop.

Speciaal voor vergaderingen of evenementen hebben wij een verrijdbare tv trolly ontworpen. Deze tv kan makkelijk in verschillende zalen worden ingezet en op de geluidsinstallatie worden aangesloten.

Wilt u meer informatie over dit project of heeft u interesse in een nieuwe geluidsinstallatie? Neem dan eens contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.