Btj7wKjIEAAuY-A
L02-kopie1
Website.diner_.lutine2

Geluidsinstallatie eetcafé de Lutine Vlieland

Geluid is in de horeca een sfeerbepalende factor. De klant is kritischer dan ooit, bewust of onbewust, is men op zoek naar de ultieme horeca beleving. Eetcafé de Lutine op Vlieland is een gezellige plek voor een kop koffie of thee met een krantje en een huisgemaakt gebakje maar ook voor een borrel en een lekkere lunch of uitgebreid diner.  Geluid is een belangrijke factor voor deze gezelligheid.

Geluidsinstallatie Eetcafe de Lutine

Wij hebben onlangs de complete geluidsinstallatie van eetcafe de Lutine mogen vernieuwen. Het restaurant en de keuken hebben wij voorzien van een professionele  geluidsinstallatie van Bose. Met de installatie van het Bose geluidssysteem is de muziek goed verstaanbaar, maar niet irritant aanwezig. Alle luidsprekers zijn op strategische locaties opgehangen. Niet alleen voor de beste geluidsweergave  maar dit is tegelijk ook esthetisch zodat het systeem bijna niet opvalt.

Een gratis geluidsadvies

Wilt u uw bedrijf ook voorzien van een professionele geluidsinstallatie? Om u van een gedegen advies te voorzien komen wij graag bij langs. Wij kijken samen met u grondig en eerlijk hoe het met de geluidsbeleving in uw bedrijf is gesteld. Niet met de bedoeling om alles te vernieuwen, nee, het optimaliseren en professionaliseren van het bestaande doet vaak al wonderen. Voor elke ruimte hebben wij een oplossing die zowel praktisch als esthetisch – op maat – voor u te maken is. Passend in uw budget en smaak. Neem gerust eens contact met ons op!