Geluidsinstallatie Strandhotel Vlieland
8835625
VlielandSeeduyn1
Zwembad-strandhotel-seeduyn-vlieland
Foto1
Foto8
Foto9
Foto11

Geluidsinstallatie & camerabewaking Strandhotel Seeduyn

WestCord Strandhotel Seeduyn ligt op een unieke plaats op het eiland Vlieland, direct aan zee en heeft een prachtig uitzicht over het strand, de Noordzee en de ander Waddeneilanden. In het najaar van 2011 opende strandhotel Seeduyn een gloednieuw wellness centrum “Wellcome”, met diverse sauna’s, baden, whirlpools en een salon. Wij hebben in dit mooie welnesscenter een geluidsinstallatie en bewakingssysteem aangelegd.

Geluidsinstallatie wellness center

Aan geluidsinstallaties in wellness centera’s worden zeer afwijkende eisen gesteld. Door vocht en chemicaliën hebben installaties veel te lijden. Daarnaast zijn wellness centra’s vaak akoestisch lastige ruimtes.

Outdoor luidsprekers

Wij hebben bij Strandhotel Seeduyn gebruik gemaakt van outdoor luidsprekers van Bose die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in ruimten met een zeer hoge temperatuur en vochtigheidsgraad, zoals sauna’s en zwembaden.

Barre weersomstandigheden

De buitenluidsprekers van Bose zijn voorzien van de bekende Bose-geluidstechnologie die garant staat voor een hoogstaande, uniforme geluidskwaliteit en een rijke weergave van de bastonen. De toestellen zijn samengesteld uit kwalitatieve onderdelen en hebben een lange levensduur, zelfs in de meest barre weersomstandigheden.

Veiligheid wellness centra

Om de veiligheid in en rond het wellness centra te garanderen, hebben wij verschillende camera’s op strategische plaatsen geïnstalleerd.

Geluidsinstallatie en camerabewaking in vochtige ruimtes

Rients Faber is gespecialiseerd in de advisering en aanleg van geluidsinstallaties en bewakingscamera’s  in natte ruimtes waarbij rekening wordt gehouden met alle omstandigheden.  Wilt u meer informatie over dit project of heeft u zelf een project waar u ons advies nodig heeft? Neem dan gerust eens contact met ons op viainfo@rientsfaber.nl of 0511-544445.