1422372257
1422372255
1422372256

Geluidsinstallatie & verlichting Double B Leeuwarden

Double B Bar en Kitchen Leeuwarden is geopend vanaf 21 januari jl. Double B staat voor Beer & Burgers en Back to Basic. Dit betekent een nieuw bedrijf in een nostalgische sfeer, met een interieur geheel passend bij de mooie uitstraling van dit klassieke pand in het centrum van Leeuwarden. Nostalgisch staat niet alleen voor het interieur maar ook zeker voor de muziekstijl. Met een knipoog naar de tijden van weleer vind je bij ons geen moderne muziek, maar leven wij ons helemaal uit op sixties, seventies, eighties en nineties

Geluidssysteem Double B Leeuwarden

Wij hebben een Qsc geluidssysteem geplaatst, bestaande uit 6 luidsprekers en 1 subwoofer, ook zijn de bestaande luidsprekers in verschillende bijzalen doorgekoppeld aan het nieuwe geluidssysteem.

Verlichting Double B Leeuwarden

Om de discoverlichting eenvoudig te bedienen hebben wij een touchscreen geïnstalleerd waarop de discoverlichting kan worden bedient. Door alleen de te gebruiken functies naar voren te halen op de touchscreen, is de discoverlichting eenvoudig te besturen door de klant.

Ook zijn er door ons nieuwe discoverlichting armaturen geleverd en geïnstalleerd, en is de bestaande installatie door ons nagekeken en waar nodig vervangen.