1438688528
1438688529
1438688530
1438688588
1438688531
1438688532
1438688533

AV-installatie van Smaak Drachten

Van Smaak is een maaltijdleverancier die klanten ontzorgd op het gebied van maaltijdvoorziening. De door Van Smaak geleverde producten en diensten zijn al meer dan 45 jaar een begrip in de noordelijke helft van Nederland. Van Smaak is klein begonnen in Menaldum en inmiddels gevestigd in Drachten. Wij hebben onlangs in de nieuwe vestiging  Van Smaak de boardroom voorzien van een professionele beeld en geluidsinstallatie.

Geluidsinstallatie boardroom

De vergaderruimte hebben wij voorzien van drie Bose FreeSpace luidsprekers in combinatie met een BOSE DXA mixer versterker. Om tijdens vergaderingen en presentaties de spreker de mogelijkheid te geven om vrij te bewegen hebben wij een draadloze  zendermicrofoon en een headset geleverd. De zendermicrofoon kan opgeladen worden in de bijgeleverde oplaadstation. Hierdoor hoeft van Smaak geen batterijen meer te vervangen.

Beamer en elektrisch scherm boardroom

In de vergaderruimte hebben wij een projector met elektrisch scherm en draadloze video-ingang geïnstalleerd. De bediening van deze video-installatie is super eenvoudig. Met slechts één druk op de knop kan het elektrische scherm worden bediend.

Draadloos presenteren

Om draadloos (interactief) te kunnen presenteren hebben wij de boardroom voorzien van een WePresent oplossing. Dit apparaat verbindt iedere computer, tablet of smartphone draadloos met iedere (interactieve) projector of (touch) monitor. Ook audio en interactieve functionaliteit worden draadloos doorgegeven.

Ringleiding vergaderruimte

Nederland kent steeds meer mensen met een gehoor probleem. Om deze mensen goed van dienst te zijn tijdens presentaties hebben wij een ringleiding geïnstalleerd in de boardroom bij van Smaak. Een ringleiding is een hulmiddel voor slechthorenden om gesproken woorden rechtstreeks te ontvangen op een hoortoestel.

Informatie geluidsinstallatie boardroom

Wilt u meer informatie over dit project of wilt u uw vergaderruimte voorzien van een professionele AV-installatie? Neem dan eens contact met ons op.