Fonterra_1090
Foto 2
Foto 4
Willem_alexander_fonterra2

AV-installatie A-Ware Heerenveen

Koning Willem-Alexander heeft op woensdag 8 juli de kaasmakerij van Royal A-ware en de ingrediëntenfabriek van Fonterra in Heerenveen officieel geopend. In Heerenveen werken het familiebedrijf Royal A-ware en zuivelcoöperatie Fonterra strategisch samen. Wij hadden de eer om de ontmoetingsruimte en de proeftuin van deze schitterende nieuwe fabriek te voorzien van een gebruiksvriendelijke en flexibele geluidsoplossing. Een systeem dat rechttoe rechtaan en logisch te bedienen is en dat muziekweergave van hoge kwaliteit en spraak met uitstekende verstaanbaarheid biedt.

Geluidsinstallatiepresentatieruimte A-ware

In de presentatieruimte hebben wij een BOSE geluidsinstallatie geïnstalleerd. Via zorgvuldig gepositioneerde Bose FreeSpace inbouw luidsprekers is in de ruimte een hoge geluidskwaliteit en een verstaanbaarheid gerealiseerd. In een speciaal op maat gemaakt wandrack, met glazendeur, hebben wij alle audioapparatuur netjes weggewerkt.

Microfoons presentatieruimte A-ware

Ook hebben we de presentatieruimte voorzien van microfoons. Om tijdens vergaderingen en presentaties de spreker bewegingsvrijheid te geven hebben wij een draadloze zendermicrofoon en een headset in de ruimte geïnstalleerd. De microfoons kunnen opgeladen worden in het bijgeleverde oplaadstation. Hierdoor hoeft A-ware geen batterijen te vervangen.

Projector & draadloos presenteren A-ware

In de presentatieruimte hebben wij een Panasonic projector geïnstalleerd. Om draadloos (interactief) te kunnen presenteren is de presentatieruimte voorzien van een WePresent oplossing. WePresent is een klein apparaat waarmee het mogelijk is om filmpjes, foto’s en zelfs powerpoint presentaties vanaf iedere inputbron draadloos in HD kwaliteit te verzenden naar een projector of flatpanel display in die ruimte.

Geluidsinstallatie & LED scherm proeftuin A-ware

De proeftuin is een ruimte waar A-ware haar klanten ontvangt, presentaties geeft  en de producten laat zien en proeven. Helder geluid dat duidelijk te verstaan is, vormt daarom een grote meerwaarde voor een positieve ervaring van de klanten. De proeftuin hebben wij voorzien van een geluidssysteem van Bose. De installatie  is zorgvuldig gepositioneerd, zodat verstoring van de ruimte wordt voorkomen.

Daarnaast hebben wij een 65 inch LED scherm met draadloze besturing en AV verbinding in de proeftuin geïnstalleerd. Ook dit LED scherm is voorzien van een WePresent oplossing, waarmee het mogelijk is vanaf ieder apparaat eenvoudig te presenteren.

Uw eigen AV-installatie

Of het nu gaat om een geluidsinstallatie of dat deze moet worden gecombineerd met video-, licht-, omroep- en andere apparatuur. Op welke markt u ook actief bent, wij hebben de AV oplossing. Wij zijn eenvoudig bereikbaar. Bel met ons via 0511-544445 of stuur een e-mail.