Preventief Onderhoud Van Uw Apparatuur | Rients Faber

Preventief onderhoud van uw apparatuur

Rients Faber Licht & Geluid streeft naar een langdurige relatie met haar klanten. En die relatie stopt niet na levering en montage van de apparatuur. Het gebeurt weinig, maar zelfs in de beste installatie kan ooit wel eens een storing optreden. Veel storingen kunnen worden voorkomen door regelmatig onderhoud. Door goed onderhoud wordt de levensduur van de apparatuur verlengd en eventuele problemen tijdig opgelost.

Waarom uw geluidsapparatuur onderhouden?

Factoren zoals stof, vocht en overige invloeden staan een goede werking in de weg. Apparatuur wordt gekoeld door een ingebouwde ventilator,  deze ventilatorunit zuigt niet alleen omgevingslucht maar ook stof aan. Hierdoor krijgt u stofophoping in het apparaat waardoor het apparaat zijn warmte niet kwijt kan. Dit leidt tot storingen en in sommige gevallen zelfs tot brand.

Is uw geluidsinstallatie toe aan een onderhoudsbeurt?

Regelmatige controle van de drivers en een goede reiniging van apparatuur is zeer belangrijk. Om u te ontzorgen kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden. Wij brengen uw installaties weer in topconditie door vakkundig onderhoud

Wat doen wij tijdens een onderhoudsbeurt

  • Stofvrij maken van de apparatuur, o.a. beamer, mengpaneel, versterker, muziekcomputer etc. (ook van binnen)
  • Algehele beeld- en geluidscheck 
  • Het (opnieuw) inregelen en corrigeren van de apparatuur

Wij zullen aan de hand van de onderhoudsbeurt eventueel advies uitbrengen voor het preventief vervangen van onderdelen met prijsopgave. Is uw AV-installatie ook toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan eens contact met ons op.