Wij zijn één van de Fohhn dealers in Nederland. Wij adviseren, verkopen en installeren het gehele Fohhn assortiment. Bent u opzoek naar kwalitatief zeer hoogwaardige professionele speakers, versterkers of een compleet geluid systeem? Kom dan zeker eens naar onze showroom om de Fohhn luidsprekers te horen en zien. Fohhn klinkt perfect. Fohhn is perfect!

Fohhn verkoop & advies

Fohhn is een Duitse firma en marktleider in state-of-art professionele geluidssystemen voor kleinere en grote toepassingen, van installatie tot grote line array systemen.
Luidspreker in alle RAL kleuren

De luidsprekers van Fohhn kunnen wij leveren in alle mogelijke RAL kleuren. Hierdoor ontsieren de luidsprekers de ruimte niet.

Geluid simulatie

Om tot een optimaal advies te komen, kunnen wij in grote akoestische ruimtes vooraf, een zogenaamde EASE simulatie maken. Met deze simulatie analyseren wij de zaal op het gebied van reflecties, klank en delay-tijden. De uitkomst van een simulatie komt 90% in de buurt van de werkelijke situatie en dit is een groot voordeel in het offerte proces omdat er rekening kan worden gehouden met moeilijke akoestische uitdagingen.

Fohhn showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Fohhn? Maak dan vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Wij laten u graag de diverse mogelijkheden van Fohhn zien en horen!

Voor meer informatie over Fohhn kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.