Bose vindt het heel belangrijk dat hun klanten de juiste ondersteuning krijgen bij alle Bose® producten. Daarom selecteren ze zeer zorgvuldig geautoriseerde Bose® dealers die aan strenge criteria voldoen en een uitstekende service koppelen aan adequaat advies. Sinds 1985 zijn wij één van deze Professional Systems Dealers. Als Bose® dealer adviseren, verkopen en installeren wij het gehele assortiment producten voor de zakelijke markt.

Voordelen kopen bij een geautoriseerde Bose® dealer
U kunt er zeker van zijn dat alle producten die u koopt bij een geautoriseerde BOSE® dealer echt en fabrieksnieuw zijn. Daarnaast wordt het product door de beperkte BOSE® garantie gedekt.

Kopen bij een niet-geautoriseerde BOSE® dealer brengt risico’s met zich mee. Heeft u een product gekocht bij een niet geautoriseerde dealer en er dient zich bijvoorbeeld een reparatie aan? Dan valt het product niet onder de garantie als u geen aankoopbewijs van een geautoriseerde BOSE® dealer kan overleggen. Daarnaast is het mogelijk dat het product dat u koopt bij een niet-geautoriseerde dealer vervalst of gestolen is.

Demonstratie Bose® producten
Heeft u interesse in een bepaald Bose® product? Neem dan eens contact met ons op. Wij geven u graag een persoonlijke demonstratie in onze showroom waar u al onze producten op uw gemak kan bekijken en beluisteren. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Voor meer informatie over onze showroom kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.