Advies op maat, professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken bij elke klant naar een oplossing op maat. Wij combineren de wensen van onze klanten met onze technologische kennis in combinatie met hoogwaardige producten. Wij zijn dealer van onder andere de volgende audiomerken;

Proel dealer

Het Italiaanse bedrijf Proel produceert een zeer breed assortiment audio producten. Van accessoires en bekabeling tot en met high-end Live Sound producten. Proel is producent van professionele audioproducten met een betaalbare prijs.

Bittner Audio dealer

Bittner Audio is een Duitse bedrijf met een breed assortiment aan high-end versterkers voor installatie- en Live-sound applicaties geproduceerd in Europa.

Fitness Audio dealer

De Australische bedrijf Fitness Audio heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Fitness en Aerobic. Het assortiment bestaat uit diverse speciale aerobic headsets en audio accessoires. Aeromic en Cyclemic zijn speciaal ontwikkeld voor het versterken van spraak gedurende respectievelijk aerobics of fitness en spinning lessen. Fitness instructeurs en instructrices over de hele wereld zweren bij de materialen van Fitness Audio. Geluidsinstallaties voor sportscholen en fitness centra worden dan ook veelal uitgerust met de producten van Fitness Audio.

Marani Audio dealer

Het Italiaanse bedrijf Marani bestaat sinds 1996 en levert onder andere Digital loudspeaker management systems, FX processors en compressor/limiters.

Showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van alle systemen waar wij meer werken? Maak dan vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Wij laten u graag de diverse mogelijkheden zien en horen!

Voor meer informatie over ons audio assortiment kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.