skip to Main Content

De Fontein Leeuwarden.

Nieuwe AV installatie “De Fontein” Leeuwarden.

Op zaterdag 10 en zondag 11 mei heeft de gemeente De Fontein het gebouw De Fontein in gebruik genomen. De voormalige Open Hof aan de Goudenregenstraat 77 is nu een licht en modern kerkgebouw, met in totaal zeven (grote  en kleine) zalen die ook voor vele andere doeleinden gebruikt kunnen worden.
De officiële opening op zaterdagmiddag werd opgeluisterd met de uitreiking van een koninklijke onderscheiding aan de voorzitter van de wijkkerkenraad Henk Bijma. Niet alleen zet hij zich al vele jaren vrijwillig in voor de kerk, hij heeft ook heel veel werk verzet voor het protestants-christelijk basisonderwijs in Leeuwarden en voor Nationaal Keramiekmuseum het Princessehof.

Geluidsinstallatie kerk

Voor de Fontein kerk mochten wij de beeld en geluidsinstallatie leveren en installeren.
De geluidsinstallatie bestaat uit 2 geavanceerde zuilluidspreker van het merk Fohhn, deze luidsprekers versterken de ruimte van voor tot achter in de zaal door het speciale waveguide systeem. Tevens worden de zuil luidsprekers aangevuld met een  Fohhn subwoofer, dit geeft een extra dimensie bij  muziekweergave.
De geluidsinstallatie wordt aangestuurd door een Bose ESP systeem, in het ESP systeem zijn belangrijke  functies ingesteld, denk hierbij aan gain, Eq en limiter instellingen, maar daarnaast ook een  orgelschakeling.  De geluidsinstallatie blijft eenvoudig in gebruik, omdat dat de gebruiker maar twee volume regelaars hoeft te bedienen, één voor het volume van de microfoons en één voor de muziekweergave.
Ook hebben wij in een aangrenzende hal en bijzaal extra inbouwluidsprekers van Bose geïnstalleerd, die bij grote opkomsten eenvoudig ingeschakeld kunnen worden.

Beeldinstallatie kerk

De beeld installatie bestaat uit een professionele breedbeeld projector van het merk Optoma, de projector heeft een licht opbrengst van maar liefst 5000 ansi-lumen. E r wordt geprojecteerd op een elektrische  bedienbaar projectie doek van 2,5 meter doorsnee. Tevens zijn er door ons meerdere video aansluitingen  aangebracht, zodat er bij grote opkomsten aanvullende  beeldschermen aangesloten kunnen worden.

Back To Top