skip to Main Content
Kom Jij Ons Team Versterken!

Kom jij ons team versterken!

Rients Faber licht, geluid en beeld zoekt per direct

AV installateur

Rients Faber is een gerenommeerd bedrijf en al meer dan 35 jaar actief in de verkoop en installatie van professioneel licht, geluid en beeld.Wij leveren aan bedrijven, instellingen, zorg, onderwijs en horeca. Voor installatiewerk op diverse projecten, reparaties en storingen, zijn wij per direct op zoek naar een audiovisueel installateur.

Jouw profiel

Je bent jong en hebt een enthousiaste persoonlijkheid met hart voor professionele AV-apparatuur, beschikt over ICT-kennis en ervaring (internet- en netwerkprotocollen, routers e.d.). Je hebt een scherp technisch inzicht, bent analytisch en beschikt over een hoog oplossend vermogen en hebt een HBO denkvermogen. Verder ben je zelfstandig, houdt van aanpakken en voor vieze handen ben jij niet bang! Stressbestendig, service- en klantgericht en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je vindt het prettig om veel onderweg te zijn en bent in het bezit van rijbewijs BE.

Functieomschrijving

Als AV installateur bestaan de werkzaamheden uit het zelfstandig installeren van audiovisuele apparatuur, uitvoeren van onderhoudsbeurten en het oplossen van storingen zowel op locatie bij klanten als op afstand (remote service). Ter voorbereiding van een locatiebezoek neem je de beschikbare technische- en projectdocumentatie door. Op locatie van de klant fungeer je als aanspreekpunt voor technische vragen, planning, uitvoering. Daarnaast doe je voorstellen tot het doorvoeren van verbeteringen aan de installatie of het oplossen van technische problemen en communiceert dit aan onze binnendienst. Je informeert de planner over de voortgang van de werkzaamheden. In deze functie ben je vaak onderweg. De functie is uitdagend, veelzijdig met veel flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.

Wij bieden jou

  • Afwisselende werkzaamheden binnen een klein en dynamisch team met grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatieven.
  • Een informele, collegiale doch professionele en kwaliteitsgerichte bedrijfscultuur.
  • Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden en doorontwikkelingsmogelijkheden, passend bij de aard van de functie.
  • Flexibele opstelling ten aanzien van werktijden.
  • In bezit van rijbewijs BE

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel aarzel dan niet om direct je motivatie + cv te mailen naar info@rientsfaber.nl

Call Now Button Back To Top