Hotel Restaurant Eeserhof Te Ees. | Rients Faber

Hotel Restaurant Eeserhof te Ees.

Hotel Eeserhof ligt in het dorp Ees in de provincie Drenthe, vlak bij de toeristische plaats Borger en niet ver van Emmen. Dankzij een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes kunt u de prachtige natuurlijke omgeving van Ees verkennen.Ook het beroemde Dierenpark Emmen ligt vlakbij.
Hotel Eeserhof biedt een gezellige, huiselijke ambiance. U kunt er genieten van diverse regionale en à-la-cartegerechten in het toprestaurant en vervolgens een plekje zoeken bij de romantische open haard in de traditionele taveerne. Zelfs de lobby is gezellig met zijn comfortabele banken bij de open haard.

Voor Hotel Restaurant Eeserhof hebben wij een geheel nieuw geluidssysteem geïnstalleerd in de brasserie en in het restaurant gedeelte. Wij hebben daarvoor de luidsprekers van Bose gebruikt, met de installatie van een Bose systeem is de muziek goed hoorbaar, maar niet irritant aanwezig dit is vooral belangrijk voor het restaurant gedeelte van het hotel.

Een nieuwe geluidsinstallatie?
 
Bent u ook toe aan een nieuwe geluidsinstallatie of heeft u problemen met u bestaande installatie? neem dan eens contact met ons op via 0511-544445 wij vertellen u graag de mogelijkheden.