skip to Main Content

Wokpaleis Opeinde

Geluidsinstallatie Wokpaleis Opeinde

Geluid is in de horeca een sfeerbepalende factor. Goede muziek valt niet op maar slechte muziek zal direct een negatief effect op de gasten hebben. Door het vervangen en verplaatsen van een paar onderdelen van de huidige geluidinstallatie en deze aan te vullen met een nieuw systeem hebben we een verrassende verbetering van de geluidsweergave is bereikt.

Onopvallende geluidsinstallatie

Wij hebben een aantal luidsprekers verplaatst naar strategisch gekozen locaties. Vervolgens hebben wij de centrale apparatuur vervangen. De zalen zijn voorzien van Bose FreeSpace luidsprekers welke vakkundig zijn weggewerkt in het plafond, zodat ze bijna niet opvallen. Met de installatie van het Bose geluidssysteem is de muziek goed verstaanbaar, maar niet irritant aanwezig.

Simpele bediening geluidsinstallatie

De medewerkers van Wokpaleis Opeinde Friesland hoeven zich geen zorgen te maken over de bediening van het geluidssysteem. Met een speciaal schakelsysteem kunnen de zones afzonderlijk van elkaar worden bediend.

Gratis geluidsadvies

Wilt u uw bedrijf ook voorzien van een professionele geluidsinstallatie? Wij adviseren u graag omtrent het hergebruik van bestaande geluidsapparatuur. Om u van een gedegen advies te voorzien komen wij graag bij langs. Wij kijken samen met u grondig en eerlijk hoe het met de geluidsbeleving in uw bedrijf is gesteld. Niet met de bedoeling om alles te vernieuwen, nee, het optimaliseren en professionaliseren van het bestaande doet vaak al wonderen. Voor elke ruimte hebben wij een oplossing die zowel praktisch als esthetisch – op maat – voor u te maken is. Of u nu een café, brasserie, restaurant of discotheek heeft, wij hebben gegarandeerd een oplossingen passend in uw budget en smaak. Neem gerust eens contact met ons op!

Back To Top