Geluidsinstallatie Voor Zwemcentrum Zuidhorn | Rients Faber

Geluidsinstallatie voor Zwemcentrum Zuidhorn

Op 27 Maart j.l. is het Zwemcentrum officieel geopend door wethouder Stol. De nieuwste technieken zorgen bij het zwemcentrum voor optimaal zwemplezier. En bij optimaal zwemplezier hoort een goede geluidsinstallatie. Een aangenaam en warm geluid brengt de zwemmers in de juiste stemming.

Dat is ook de reden dat wij zijn gevraagd in het nieuwe complex een geluidsinstallatie te installeren. Aan geluidsinstallaties in zwembaden worden zeer afwijkende eisen gesteld. Door vocht en chemicaliën hebben installaties veel te lijden. Daarnaast zijn zwembaden vaak akoestisch lastige ruimtes. Wij hebben gebruik gemaakt van luidsprekers die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in ruimten met een zeer hoge temperatuur en vochtigheidsgraad. De toestellen zijn samengesteld uit kwalitatieve onderdelen en hebben een lange levensduur, zelfs in de meest barre weersomstandigheden.

Geluidsinstallatie in vochtige ruimtes
Rients Faber is gespecialiseerd in de advisering en aanleg van geluidsinstallaties in natte ruimtes waarbij rekening wordt gehouden met alle omstandigheden. Wilt u meer informatie over dit project of heeft u zelf een project waar u ons advies nodig heeft? Neem dan gerust eens contact met ons op via info@rientsfaber.nl of 0511-544445.