Geluidsinstallatie Voor ’s Lands Welvaeren Heeg | Rients Faber

Geluidsinstallatie voor ’s Lands Welvaeren Heeg

’s Lands Welvaeren is een Grand-Café restaurant in de hoofdstraat van het watersportdorp Heeg. Afgelopen maanden is het restaurant volledig vernieuwd! In een gemoedelijke sfeer kan de klant hier genieten van een lekker hapje of drankje.  Om deze gemoedelijke sfeer nog beter te benadrukken is de juiste muziek in combinatie met een goede geluidsinstallatie noodzakelijk. Een aangenaam en warm geluid brengt de gasten of klanten in de juiste stemming.

Nieuwe geluidsinstallatie
Dit is ook één van de redenen dat wij zijn gevraagd een nieuwe geluidsinstallatie in het Grand Cafe te installeren.  Met een eenvoudig te bedienen AMS regelaar, kan de muziek in vier verschillende zalen afzonderlijk geregeld worden. Hierdoor kan de juiste sfeer in elke zaal gecreëerd worden met slechts één simpele druk op de knop.

Streaming muziekprogramma
Naast een nieuwe geluidsinstallatie heeft ’s Lands Welvaeren ook gekozen voor het muziekprogramma MaxX TraxX. MaxXTraxX is een muzieksysteem dat op basis van streaming op elke computer afgespeeld kan worden.

Wilt u meer informatie over dit project of heeft u interesse in een nieuwe muziek- of geluidsinstallatie? Neem dan eens contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.