Geluidsinstallatie Manage Maverick Stables | Rients Faber

Geluidsinstallatie manage Maverick Stables

Op 1 december 2014 opende Maverick Stables in Lelystad haar deuren. In de voorafgaande maanden zijn de stallen, de rijbanen en overige faciliteiten van deze manage grotendeels vernieuwd. Maverick stabels is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door uitstekende faciliteiten en liefde en zorg voor paarden. Natuurlijk kon na zo’n grote verbouwing de oude geluidinstallatie ook niet achterblijven. Daarom hebben wij voor de Pensionstalling Maverick Stables de gehele geluidsinstallatie mogen vernieuwen en renoveren.

Geluidsinstallatie manage

De oude geluidsinstallatie van de manage voldeed niet meer aan de huidige eisen. Wij hebben daarom gekozen voor een digitale oplossing van Bose, waarbij we diverse bestaande luidsprekers konden reviseren en hergebruiken. Het geluidssysteem hebben we verdeeld in verschillende zones: een binnen rijhal, twee buiten rijhallen en een horeca gedeelte. Doormiddel van een Bose CC-64 bedieningspaneel kan in elke zone het geluid afzonderlijk ingesteld worden.

Draadloze microfoons manage

Tijdens dressuurwedstrijden maakt Pensionstalling Maverick Stables gebruik van draadloze microfoonsystemen. Wij hebben een draadloos microfoon systeem van Mipro geïnstalleerd. Hiermee kan er  zowel gebruik worden gemaakt van twee headset microfoons als twee handheld microfoons. Met een versterkt antenne systeem kan er een bereik over het hele terrein worden gerealiseerd.

Afspeel apparatuur manage

Naast het leveren van draadloze microfoons, hebben wij ook diverse  mogelijkheden geïnstalleerd voor het afspelen van voor- en achtergrondmuziek in de verschillende zones.

In het centrale geluidsrack hebben wij een cd speler, Radio/tuner en een muziekcomputer geïnstalleerd. Met een muziekabonnement van Media Tools heeft de manage de beschikking over een enorme muziekbibliotheek met de daarbij behorende afspeellijsten.

Interesse in uw eigen muzieksysteem

Wilt u meer informatie over dit project of voldoet uw geluidsinstallatie niet? Vaak is door vervanging of aanpassing van slechts één onderdeel al een verrassende verbetering van de geluidsweergave te bereiken. Neem daarom eens contact met ons op. Of het nu gaat om een geluidstechnisch probleem, gedeeltelijke vervanging of geheel vernieuwen van de geluidsinstallatie, u kunt bij ons terecht.