skip to Main Content

Zwembad de Dubbelslag Delfzijl

Geluidsinstallatie & LED verlichting zwembad de Dubbelslag

Zwembad de Dubbelslag is het perfecte voorbeeld dat door het vervangen van een paar onderdelen van de bestaande geluidinstallatie een verrassende geluidsweergave is te bereiken. Wij hebben de luidsprekers van dit zwembad opnieuw ingesteld en op strategische locaties opgehangen met speciale gegalvaniseerde beugels. Daarnaast hebben we het zwembad voorzien van LED verlichting. Waardoor eenvoudig elke sfeer is op te roepen.

Ophangsysteem zwembad

Een zwembad is akoestisch een lastige ruimte. Om de geluidsweergave te verbeteren hebben wij de  bestaande luidsprekers op strategische locaties over het zwembad verdeeld. Daarnaast hebben wij de ophangconstructie van de luidsprekers vervangen door gegalvaniseerde* beugels. Deze ophang beugels zijn samengesteld uit kwalitatieve gegalvaniseerde onderdelen en hebben een lange levensduur met een hoge corrosieweerstand, zelfs in de meest barre weersomstandigheden.

* Sinds de instorting van het plafond in een overdekt zwembad in Steenwijk, als gevolg van het breken van roestvast stalen (RVS) ophangingen van luchtkanalen, is duidelijk geworden dat de toepassing van RVS in overdekte zwembaden tot gevaarlijke situaties kan leiden. Door vocht en chemicaliën hebben installaties veel te lijden.

Disco LED verlichting  Zwembad

Om voor elke gelegenheid de juiste sfeer te creëren hebben wij het zwembad voorzien van waterbestendige verlichtingsarmaturen. Door een combinatie van verschillende armaturen in LED kleuren kan het licht exact afgestemd worden op de sfeer die het zwembad wil creëren. Door middel van een lichtcontroller kunnen eenvoudig verschillende lichtscenes worden opgeroepen.

Geluidsinstallatie in vochtige ruimtes

Rients Faber is gespecialiseerd in de advisering en aanleg van geluidsinstallaties in natte ruimtes waarbij rekening wordt gehouden met alle omstandigheden. Wilt u meer informatie over dit project of heeft u zelf een project waar u ons advies nodig heeft? Neem dan gerust eens contact met ons op via info@rientsfaber.nl of 0511-544445.

Back To Top