Geluidsinstallatie Andringastate Marsum | Rients Faber

Geluidsinstallatie Andringastate Marsum

De verhouding van mens tot de dood is steeds in beweging. Nabestaanden kiezen steeds vaker voor een persoonlijke invulling op een prachtige locatie voor de uitvaart van hun dierbare. Andringastate in Marsum is zo’n prachtige locatie. Een afscheidscentrum op een unieke en sfeervolle locatie met uitzicht over de Friese landerijen. Onlangs hebben wij dit prachtige afscheidscentrum mogen voorzien van een beeld- en geluidsinstallatie.

Geluidsinstallatie zaal onder

Hoe beter de uitvaart aansluit bij de persoonlijkheid en het leven van de overledene, hoe meer troost naasten eruit putten. Met teksten, muziek, beelden en rituelen maakt u elke uitvaart uniek: groot of klein, binnen of buiten, traditioneel of eigenzinnig. De kleine zaal beneden hebben wij voorzien van Bose FreeSpace luidsprekers. Deze luidsprekers zorgen ervoor dat de muziek op een ontspannen manier binnenkomt bij het luisterende publiek.

De medewerkers van Andringastate hoeven zich geen zorgen te maken over de bediening van het systeem. Met het Bose CC-64 bedieningspaneel is het geluidsniveau eenvoudig aan te passen. Dit paneel is onopvallend weggewerkt in de wand.

Geluidsinstallatie bovenzaal

In de bovenzaal biedt Andringastate bezoekers de mogelijkheid om de afscheidsplechtigheid te volgen via beeldschermen. Wij hebben in deze zogenoemde Hooimijt de geluidsinstallatie en beeldschermen geleverd en geïnstalleerd. Voor de geluidsinstallatie hebben wij gekozen voor de Bose FreeSpace luidsprekers. Deze hebben wij onopvallend weggewerkt in het plafond. Om de muziekweergave nog een extra dimensie mee te geven worden de luidsprekers ondersteund door een subwoofer.

 In de bar hebben wij een CC64 bedieningspaneel geïnstalleerd. Hierdoor kan het geluid eenvoudig in de bovenzaal worden bediend.

Microfoons uitvaartcentrum

De sprekers in Andringastate kunnen gebruik maken van de kathether met zwanenhals microfoon die wij hebben geleverd. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van een oplaadbare zendermicrofoon. Hierdoor hebben sprekers  alle bewegingsvrijheid.  .

Informatie geluidsinstallatie uitvaartcentrum

Wilt u meer informatie over dit project of voldoet uw geluidsinstallatie in niet? Vaak is door vervanging of aanpassingen van slechts één onderdeel al een verrassende verbetering van de geluidsweergave te bereiken. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alle (on)mogelijkheden.