Een kerk beschikt over een natuurlijke akoestiek waar altijd galm aanwezig is. Om het geluid in een akoestische ruimte op de juiste manier weer te geven vergt een hoge mate van inzicht. Het installeren van een geluidsinstallatie in een kerk is daarom een specialiteit. Rients Faber is gespecialiseerd in de geluidsweergave in galmrijke ruimtes.

Geluidsinstallatie kerk

Een goede en verstaanbare geluidsweergave in een galmrijke ruimte wordt voornamelijk bereikt door de juiste keuze van het geluidssysteem. Wij werken uitsluitend met proffesionele systemen die zorgen voor de beste verstaanbaarheid gecombineerd met een simpele bediening.

Geluid simulatie kerk

Om tot een optimaal advies te komen, kunnen wij in grote akoestische ruimtes vooraf, een zogenaamde EASE simulatie maken. Met deze simulatie analyseren wij de zaal op het gebied van reflecties, klank en delay-tijden. De uitkomst van een simulatie komt 90% in de buurt van de werkelijke situatie en dit is een groot voordeel in het offerte proces omdat er rekening kan worden gehouden met moeilijke akoestische uitdagingen.

Vervanging geluidsinstallatie kerk

Voldoet uw geluidsinstallatie in de kerk niet? Vaak is door vervanging of aanpassing van slechts één onderdeel al een verrassende verbetering van de geluidsweergave te bereiken. Neem daarom eens contact met ons op. Of het nu gaat om een geluidstechnisch probleem, gedeeltelijke vervanging of geheel vernieuwen van de geluidsinstallatie, u kunt bij ons terecht.

Ringleiding kerk

Nederland kent steeds meer mensen met een gehoor probleem. Om deze steeds groter wordende groep van dienst te zijn, kunt u ook terecht bij Rients Faber. Bekijk hier onze pagina over ringleidingen….

Enkele referenties