De verhouding van de mens tot de dood is steeds in beweging. De laatste jaren is er een vernieuwde beweging zichtbaar: Nabestaanden kiezen steeds vaker voor een persoonlijke invulling van de uitvaart van hun dierbare. Geluid- of beeldopname zijn technieken die tegenwoordig vaak gebruikt worden bij uitvaarten. Na de uitvaart kan men dan in alle rust nog eens de muziek draaien of de video bekijken van de uitvaart.

Geluid en beeldopnames bij uitvaarten

Een van onze specialiteiten is het verzorgen van licht & geluid en het maken van geluid- en/of beeldopnames bij uitvaarten. Of men nu afscheid neemt in een kerk, aula, begraafplaats of in een ander gebouw, wij beschikken hiervoor over de juiste apparatuur en maken op een discrete wijze geluid- of beeldopname. De microfoons en camera’s vallen meestal niet op en onze mensen zijn onopvallend aanwezig om de apparatuur te bedienen.

Geluid en beeld grote uitvaart

Bij grote belangstelling voor een uitvaart kan een kerkgebouw te klein zijn om alle belangstellenden de dienst te laten volgen. Dan wordt er meestal naar een andere locatie uitgeweken. Hiervoor is extra geluid en eventueel aanpassingen van licht nodig. Wij hebben de expertise en faciliteiten in huis om dit vakkundig en discreet uit te voeren. Wij kunnen dan op deze locatie enkele grote schermen plaatsen. Uiteraard is daar ook een geluidsinstallatie bij aanwezig, zodat de afscheidsdienst ook voor deze bezoekers goed te volgen is.

Afspelen dvd tijdens uitvaart

Het komt soms voor dat de nabestaanden een DVD willen laten zien tijdens de afscheidsdienst. Wij maken gebruik van grote professionele schermen met een haarscherp beeld en met een hoge lichtopbrengst.

Uitvaart volgen via internet

Wij zijn één van de elf stream-it dealers in Nederland. Met ons streaming platform is het mogelijk een uitvaartdienst live via het internet te volgen. Door deze unieke koppeling is het voor iedereen die niet bij de uitvaartdienst aanwezig kan zijn toch mogelijk om de uitvaartdienst bij te wonen. Denk hierbij aan personen in het buitenland, personen die ziek zijn of personen die slecht ter been zijn. Voor meer informatie over deze videostreaming klikt u hier…

Prijs audiovisuele uitvaart

Kiest u ook voor een persoonlijke invulling van de uitvaart van uw dierbare? U kunt hier de folder downloaden met de prijzen voor een audiovisuele uitvaart.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 0511-544445 of stuur een e-mail naar info@rientsfaber.nl.

Omdat een uitvaart altijd snel geregeld moet worden kunt u ons het beste bellen als u gelijk van onze service gebruik wilt maken.