Gaat U Mee Naar Horeca Event TT? | Rients Faber

Gaat u mee naar Horeca Event TT?

Geluid is in de horeca een sfeerbepalende factor. De klant is op zoek naar de ultieme horeca beleving. Voor de één betekent dit een gezellig avondje in de buurtkroeg met Nederlandstalige muziek en voor de ander lekker eten in een restaurant.

Geluid is een belangrijke factor in het slagen van die beleving. Goede muziek valt niet op maar slechte muziek zal direct een negatief effect op de gasten hebben. Een veelgehoorde klacht van bezoekers is daarnaast de slechte akoestiek in horecagelegenheden. Men moet zich inspannen om iedereen aan de tafel te verstaan.

Van maandag 15 tot en met woensdag 17 februari 2016 staan wij op de HorecaEvenTT in Assen. Op onze stand, nr 5580 kunt u terecht voor een vrijblijvend advies voor de perfecte geluidsbeleving in uw bedrijf. Daarnaast vindt u in onze stand een aantal nieuwe producten waar wij u graag meer over willen vertellen. 

Gratis toegang
Aanmelden voor de beurs is eenvoudig en kosteloos. Ga hiervoor naar de website www.horecaeventt.nl en klik op de banner ‘registreer hier uw gratis toegangskaart’. Met de unieke code:HETT955851 kunt u uw kaart(en) registreren en downloaden. Wilt u meerdere kaarten? Dat kan, u kunt bovenstaande code opnieuw gebruiken.

Download de plattegrond van HorecaEvenTT.

Gratis geluidsadvies
Om u van een gedegen advies te voorzien  kunt u op onze stand een aanvraagformulier invullen voor een gratis geluidsadvies. Wij komen langs op uw bedrijf en kijken samen met u grondig en eerlijk hoe het met de geluidsbeleving in uw bedrijf is gesteld. Niet met de bedoeling om alles te vernieuwen, nee, het optimaliseren en professionaliseren van het bestaande doet vaak al wonderen.

Voor elke ruimte hebben wij een oplossing die zowel praktisch als esthetisch – op maat – voor u te maken is. Of u nu een cafe, brasserie, restaurant of discotheek heeft, wij hebben  gegarandeerd een oplossingen passend in uw budget en smaak.

Uw eigen muzieklijst samenstellen 
Wilt u nog een stapje verder gaan? Op onze stand kunt u ook  het muziekprogramma MaxxTraxx testen. MaxXTraxX is een systeem dat op basis van streaming op elke computer afgespeeld kan worden.  Met dit professionele programma kan u uw eigen muzieklijsten samenstellen. Zo raakt u de juiste snaar bij uw doelgroep.