1459943862

Gaat u mee naar de kerkenbeurs in Drachten?

Op 23 en 24 maart is de Kerk & Gemeente beurs in Drachten. Deze vakbeurs voor kerken is de meest uitgebreide kerkenbeurs in Nederland. Kerkelijke leveranciers presenteren hier hun diensten en producten aan kerkrentmeesters, beheerders en kosters. Nuttig én gezellig voor iedereen die actief is in de gemeente. U vindt ons dit jaar ook op de beurs. Wij pakken breed uit met de mogelijkheden op het gebied van luidspreker systemen, microfoons, orgelschakelingen, videostreaming, projectie oplossingen en theater verlichting speciaal voor kerken. Via de volgende link’s kunt u een kijkje nemen bij kerken die wij hebben mogen voorzien van een complete installatie

Doopsgezinde kerk Damwoude

Catharinakerk Roden

Kerk Easterein

Meer informatie Kerk & Gemeente

Fries Congrescentrum Drachten

Oprijlaan 3

9205 BZ  Drachten

 

Openingstijden

23 maart 13.00 – 17.00 uur

24 maart 10.00 – 16.00 uur

Gratis toegangskaarten

De normale toegangsprijs voor deze beurs is € 8,-. Als exposant mogen wij een aantal gratis toegangskaarten weggeven. Klik hiervoor op deze link. Met de code KG2016RF kunt u uw gratis kaarten downloaden. Wij zien u graag op 23 of 24 maart!

Meer informatie kerk & gemeente

Bent u niet in de gelegenheid om naar de beurs te komen, maar heeft u wel interesse in één van onze mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via 0511-544445 of kijk op onze website voor meer informatie. Wij geven u graag een demonstratie van alle mogelijkheden.