Rients Faber is uw deskundige partner in alle soorten audiovisuelemiddelen. Bent u opzoek naar narrowcasting of projectie? U kunt bij ons terecht voor advies en de bestelling van alle soorten audiovisuelemiddelen.

Een eigen videostation voor uw kerk, club, school, universiteit, of  conferentiecentra? Live video uitzendingen verzorgen, opnames maken en afspelen? Dat kan met ons streamit platform. Het Streamit platform is een betrouwbare, betaalbare en praktisch video oplossing. Zo is het voor mensen die ver van huis, ziek of aan huis gebonden zijn mogelijk om toch bij uw organisatie betrokken te blijven. Wij zijn onlangs één van de elf geselecteerde Streamit dealers in Nederland geworden.

Hoe werkt het?
Er wordt een video-installatie in uw organisatie aangesloten op een zender die weer verbonden is met het internet. Hiervoor is breedbandinternet nodig. De video wordt naar het streamit platform gestuurd. De opnames worden daar live uitgezonden en tevens direct opgeslagen. Deze opgenomen diensten kunnen later worden bekeken of gedownload. Op deze manier is het mogelijk waar ook ter wereld via internet live met uw uitzendingen mee te kunnen kijken. Door de professionele apparatuur is uw uitzending op zowel een Laptop, tablet of smartphone te ontvangen.

Extra slides toevoegen
De beelden zijn door uw organisatie zelf te regisseren met een videomixer. Met deze videomixer is het ook mogelijk slides van bijvoorbeeld een PowerPoint presentatie live in de uitzending toe te voegen.

Beveiligde videostreaming
Iedere organisatie die met het videostreaming platform werkt, heeft een eigen toegang. Daarmee beheert u als het ware uw eigen videostation. U kan zelf bepalen wie mee mag kijken en kan uw uitzendingen beschermen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Het is mogelijk om het videoplatform te integreren met uw eigen website in overeenstemming met uw eigen huisstijl.

Live beelden op TV
Voor wie niet met een computer overweg kan hebben wij speciale decoders en accoires in ons assortiment. Deze decoders kunnen eenvoudig worden aangesloten op een willekeurige TV. Door de TV aan te zetten zoekt de decoder zelf verbinding met internet om de live beelden te tonen op TV.

Uw eigen videostation?
Bent u ook geïnteresseerd in een video verbindingen voor uw organisatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of kijk op onze website voor meer informatie. Wij geven u graag een demonstratie van alle mogelijkheden.

On-the-air

Compleet

Van zender tot ontvanger en alles wat er tussen zit kunnen we leveren tot en met de integratie in uw eigen website. Welke onderdelen u wilt/nodig heeft, bepaalt u zelf.

Platformen

Onvangst op alle apparaten

Alle moderne browsers, iPhone, Android mobiele telefoons, iPad, Boxee box, TV set-top box, verzorgingshuisontvanger.

Opname

Opnames

Niet meer dan 1 vinkje nodig om de live uitzending op te nemen en direct beschikbaar te maken.

live-stream

Live stream en opnames in uw eigen website

EventCaster is heel eenvoudig te embedden in uw eigen website.

reclame-vrij

Reclame vrij

U bepaalt zelf of er reclame naast uw videomateriaal te zien is en welke dan.

toegangsbeheer

En verder

Eenvoudig toegangsbeheer, up- en download van opnames mogelijk, etc.