Rients Faber is uw deskundige partner in alle soorten audiovisuelemiddelen. Bent u opzoek naar narrowcasting of projectie? U kunt bij ons terecht voor advies en de bestelling van alle soorten audiovisuelemiddelen.

Laptops, smartphones, tablets. Op de werkvloer kan je niet meer om de verschillende toestellen heen. Tot voor kort hadden alle laptops een VGA aansluiting, één kabel op de vergadertafel was voldoende. Met de komst van verschillende toestellen is het niet eenvoudiger geworden om uw device aan te sluiten aan de beamer of monitor. Hierdoor is het vaak maar de vraag of uw presentatie vlekkeloos van start kan gaan. Zou het niet eenvoudig zijn om alle informatie op uw laptop, smartphone of tablet direct kan presenteren aan uw collega’s en klanten? Wij hebben hiervoor de oplossing; WePresent

Draadloos presenteren met WIFI

De Wepresent is een draadloze gateway, dat betekend dat hij beeld en geluid draadloos kan ontvangen. De Wepresent zelf is met een HDMI of VGA kabel aangesloten op uw beamer of LCD (touch) scherm. De Wepresent werk op basis van WIFI, hij kan ook als zelfstandig accespoint functioneren. De aangesloten gebruikers hebben daarmee ook gelijk toegang tot het internet zonder dat ze daarbij toegang hebben tot het netwerk van uw organisatie. U creëert hiermee gelijk een WIFI gast account voor uw bezoekers.

Draadloos presenteren met WePresent

WePresent is een klein apparaat dat in een willekeurige ruimte geplaatst kan worden. Via de WePresent is het mogelijk om filmpjes, foto’s en zelfs powerpoint presentaties vanaf iedere inputbron draadloos in HD kwaliteit te verzenden naar een projector of flatpanel display in die ruimte. De splitscreen functie maakt het zelfs mogelijk om content van vier devices op het hetzelfde moment op één scherm te tonen.

Draadloospresenteren met meerdere gebruikers

Er kunnen meerdere gebruikers tegelijk verbinding maken met de WePresent en eenvoudig het beeld overnemen van andere deelnemers. Ook kunnen de deelnemers slides van de presentatie bekijken en opslaan op hun eigen apparaat.

Meer informatie over draadloos presenteren

De Wepresent beschikt over een HDMI en VGA aansluiting, hij is dus ook geschikt voor een beamer die alleen over een VGA aansluiting beschikt. Wilt u meer informatie over WePresent of het systeem een keer zelf testen? Neem dan contactmet ons op.