Rients Faber is uw deskundige partner in alle soorten audiovisuelemiddelen. Bent u opzoek naar narrowcasting of projectie? U kunt bij ons terecht voor advies en de bestelling van alle soorten audiovisuelemiddelen.

Is het makkelijk om in uw organisatie in te breken? Winkels en bedrijven zijn tegenwoordig vaak het slachtoffer van criminaliteit. Dit kunnen vandalisten zijn maar ook een overval, bedreigingen of geweld. Om de veiligheid van en in uw bedrijf te vergroten kunt u gebruik maken van bewakingscamera´s. Hierdoor kan criminaliteit worden voorkomen en wordt de pakkans van daders groter. Een goed geplaatste camera maakt een goede vastlegging van de daders en daardoor een goed signalement mogelijk.

Opstelling bewakingscamera
De keuze van camera’s, lenzen en hun specifieke opstelling is zeer bepalend voor de kwaliteit van de verzamelde beeldinformatie. Verkeerde of ondoordachte keuzes leiden tot slechte resultaten. Rients Faber kiest voor kwaliteit, wij leveren, installeren en onderhouden bewakingssystemen. U kan bij ons niet alleen terecht voor een volledig nieuw camerasysteem, maar ook om uw bestaand camerasysteem (analoog, IP of een mix van beide) verder uit te bouwen. De mogelijkheden en toepassingen zijn legio.

Uw eigen camerasysteem
Heeft u interesse in een nieuw bewakingssysteem of wilt uw bestaande systeem uit bouwen? Maak dan eens een adviesafspraak met onze adviseur Martin. Hij controleert uw hele organisatie op zwakke punten en geeft advies op maat. Bel Martin via 0511-544445 of stuur hem een e-mail.