skip to Main Content

Basisschool de Fakkel Utrecht

Het schoolgebouw van De Fakkel in de Utrechtse Staatsliedenbuurt was na ruim 70 jaar dringend aan een upgrade toe. Er werd niet alleen verbouwd, maar ook uitgebreid, zodat de huisvesting beter aansluit bij de onderwijsvisie van de Daltonschool. Omdat de school behoefte had aan een grotere speel/leer-ruimte, werd een multifunctionele zaal toegevoegd die ook kan worden ingezet voor naschoolse opvang. Daarnaast een stilteruimte, waar leerlingen zich kunnen terugtrekken om geconcentreerd te werken.

In de gemeenschappelijke ruimte van de school hebben wij de volgende onderdelen mogen installeren.

 

  • Bose/Proel luidspreker systeem, geschikt voor muziek en spraak weergave.
  • Cenze eenvoudig bedienbare touchscreen besturingsapplicatie.
  • Showtec LED toneelverlichting in gemeenschappelijke ruimte.
  • HDL domotica verlichting besturingssysteem.

 

Recente projecten

Back To Top Call Now Button ?>