Zaal 4
Freonskip (34)

Verlichting en geluid Café Freonskip Blauwhuis

Café de Freonskip bestaat al sinds 1976 en is een welbekend begrip in Blauwhuis en de wijde omgeving.
Het bedrijf is bij uitstek geschikt voor feesten en partijen, vergaderingen, bruiloften, reünies en personeelsfeesten.
Daarnaast kan de volledige catering verzorgd worden voor een feest bij u thuis of elders. Regelmatig organiseert café de Freonskip avonden met een speciaal thema. Een van de grote publiekstrekkers is Blauwpop. Andere voorbeelden zijn het Oranjecafe, de karaoke-avond en de biertapwedstrijd. Ook organiseert de Freonskip voor verenigingen activiteiten met verzorging van catering of accommodatie. De jaarlijks terugkerende krieltoneel van de toneelvereniging “Wy doarre wer” is hier een goed voorbeeld van.

De eigenaars van het café, Gerard en Gerda de Wolff hebben recentelijk de grote zaal  compleet verbouwd, modern ingericht en zijn weer klaar voor de toekomst. Ook is het café stijlvol ingericht, bezit de Freonskip over een zonnig terras en een snackloket. En wij mochten voor de Freonskip onder andere de besturing voor de verlichting regelen in de gemoderniseerde zaal.

Sfeerverlichting

Aan de hand van de wensen en eisen van café de Freonskip hebben wij een advies gemaakt voor de juiste verlichting in de verbouwde grote zaal. Immers, het goed gebruik van verlichting bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw horecagelegenheid. Voor de grote zaal is gekozen voor led-strips verlichting in combinatie met led verlichting. Deze led verlichting geeft een speciale warm witte kleur licht en is perfect dimbaar, zonder haar warme sfeertint te verliezen. Bovendien is led verlichting duurzaam, waardoor op energiekosten bespaard wordt.  Vanuit één centraal besturingssysteem wordt de verlichting geregeld. Dit houdt in dat op één centraal punt alle verlichting in het pand geregeld kan worden.

Geluidsinstallatie

Er is een nieuwe Bose geluidsinstallatie geplaatst. Deze installatie is geschikt voor allerlei toepassingen, heeft uitstekende geluidsprestaties en is bijzonder betrouwbaar. Deze geluidsinstallatie is dan ook bijzonder geschikt voor deze horecagelegenheid vanwege de grote diversiteit in verhuurmogelijkheden van de zaal.

Informatie verlichting of geluidsinstallatie

Wilt u meer informatie over dit project of voldoet uw geluidsinstallatie in uw horecagelegenheid niet? Vaak is door vervanging of aanpassing van slechts één onderdeel al een verrassende verbetering van de geluidsweergave te bereiken. Neem daarom eens contact met ons op. Of het nu gaat om een geluidstechnisch probleem, gedeeltelijke vervanging of geheel vernieuwen van de geluidsinstallatie, u kunt bij ons terecht.