1328797326
1328797328
1328797331

Installatie audiovisuele middelen Lauwers college

Afgelopen week hebben wij tien beamers en audio systemen mogen installeren op het Lauwers College. Het Lauwers College is een scholengemeenschap met vier locaties in Buitenpost, Surhuisterveen, Kollum en Grijpskerk. Meer dan 2.000 leerlingen volgen onderwijs op het Lauwers College.

Interactief lesgeven
De ontwikkelingen op het gebied van interactiviteit binnen het klaslokaal gaan razendsnel. Dit is ook één van de belangrijkste redenen dat het Lauwers College tien klaslokalen van een digitaal schoolbord, beamer en audiovisueel systeem heeft voorzien. Het grote verschil met een gewoon krijtbord is de mogelijkheid om alles wat je op een computerscherm kunt laten zien te projecteren op het digitale schoolbord. Dit betekent dat je in je lessen op een eenvoudige manier gebruik kunt maken van websites, software, filmpjes, muziekfragmenten, interactieve teksten en presentaties. Daarnaast is het mogelijk om instructies die op het bord zijn gemaakt, op te slaan en later weer op te roepen.

Beamer optimaal inzetten
Wilt u ook interactief lesgeven? Wij helpen u graag. Dan bent u zeker dat u de beamer zo optimaal mogelijk kan inzetten. Bel ons eens voor de mogelijkheden, dit kan via 0511-544445.